top of page

Velkommen til StyrkDeg.no

1632051832463.jpeg

StyrkDeg.no er et lite sideprosjekt som jeg startet etter ønske fra mange tidligere kunder. Til daglig er jeg en familiefar som bor på Ekeberg i Oslo med mange prosjekter gående. I tillegg til å drive flere "biohacker" og livsstilsrelaterte virksomheter så eier og driver jeg også et innovasjons- og kommunikasjonsbyrå  i tillegg til at jeg er styremedlem og konst. CEO for et Digital- og markedsføringsbyrå.

For å få til alt dette - og at det i tillegg skal være gøy - så trenger jeg å være frisk, ha masse energi og være klar i hodet. 

Enkelt sagt har jeg brukt 10 år på lære, studere og inspireres av den fremste medisinske ekspertisen og forskningsmiljøene innenfor livsstil, trening, longevity, miljømedisin - og såkalt biohacking - som finnes i verden i dag. 

Biohacking

Biohacking er en trend, som så mye annet, har sitt utspring blant de kreative universitets og teknologimiljøene i Silicon Valley og Californa i USA. Biohacking har ingen klar definisjon - men handler i stor grad om å optimalisere egen fysisk og psykisk helse gjennom teknologi, ny kunnskap og egeninnsats.

På et veldig grunnleggende nivå er biohacking noe vi alle kan forholde oss til: ønsket om å føle oss bedre - og å se hvor langt vi kan presse menneskekroppen. Det ønsket kommer imidlertid i en rekke varianter. Noen mennesker vil ikke være syke lenger. Andre ønsker å bli så smarte og sterke som de overhodet kan. Enda flere har en enda mer ambisiøs plan og ønsker å være så smart og sterk som mulig - så lenge som mulig - med andre ord, de ønsker å forlenge levetiden radikalt.

Kompetanse

Jeg har gjennom en årrekke vært leder for og kursleder i et av Nordens mest anerkjente fagmiljøer innenfor persontilpasset medisin, med leger, fysioterapeuter, kostholdseksperter m.fl innenfor funksjonellmedisin og persontilpasset medisin. Med tilknytning til det amerikanske fagmiljøet og den medisinfaglige amerikanske organisasjonen IFM. I tillegg har jeg videreutdanning innen Funksjonell Medisin og Kommunikologi. 

 

Jeg er en mye brukt foredragsholder, har bidratt i flere fagbøker, og er fast skribent for fagtidsskrifter.

 

Som kursleder har jeg ledet flere tusen mennesker gjennom endringsprosesser hvor de bruker kunnskap for å selv optimalisere og ta ansvar for sitt eget liv.

Hittil har jeg skrevet over 1000 forskningsbaserte artikler om såkalt biohacking og hvordan man kan optimalisere livet, forlenge levetiden og få mer energi og klarhet.

 

Jeg har selv erfart hvor oppsiktsvekkende mye vi mennesker med egeninnsats kan påvirke vårt eget liv, energi, klarhet og egen helse. De aller fleste er nok innerst inne klar over dette - men ofte har man ikke kunnskapen, verktøyene, støtten eller tryggheten til å gjennomføre i et travelt liv. 

Håper jeg kan bidra litt til å styrke deg for å ta noen enkle steg mot et liv med mer energi, klarhet og overskudd. 

 

Ny kunnskap hver uke på StyrkDeg.no

 

På StyrkDeg.no vil jeg ukentlig servere nye forskningsbaserte artikler. Jeg er en skikkelig nysgjerrigper og er alltid på utkikk etter ny god kunnskap som jeg kan omsette i mitt eget liv. Derfor tråler jeg daglig gjennom det meste av relevante forskningsnyheter i alle de anerkjente internasjonale forskningstidsskriftene. Det er en kraftig økning i forskning på hvordan miljø- og livsstil påvirker oss mennesker. Men denne viktige kunnskapen når sjelden de brede mediene. Jeg forsøker å formidle de vitenskapelige funnene i en form så også ikke-medisinere kan forstå.

 

Du kan også melde deg på nyhetsbrev slik at du en gang en blant får de viktigste artiklene deisende ned i mailen din.​

Book Veiledning

 

Det er mulig å booke veiledninger med meg - men vær raskt ute med å bestille da jeg kun har et begrenset antall timer tilgjengelig.

 

Jeg har lang erfaring med å jobbe med min egen helse og synes jeg har oppnådd oppsiktsvekkende resultater for både seg selv og tusenvis av kunder - gjennom endringsprosesser med fokus på livsstil, kosthold og miljøfaktorer.

 

Jeg har fokus på alt du selv kan gjøre for optimalisere helsa og ditt eget liv. Antiinflammatorisk livsstil, mage/tarm, kosthold, trening, søvn, miljøgifter, longevity/anti aging og endringsprosesser er blant mye annet områder med spesielt fokus og kompetanse.

 

Veiledningene er online og du kan booker her.

Samarbeidspartnere.

Jeg samarbeider med noen fantastisk flotte mennesker og fagpersoner.

 

Ina er nevrologisk fysioterapeut, Margrethe er lege og Heidi er kostholdsekspert og Helsecoach. Les mer om dem her.

Håper kunnskapen jeg formidler kan være til like stor nytte for deg som den har for meg. 

Send meg gjerne en melding hvis du har spørsmål.

Hilsen Anders 

Snip20220816_26.png
"Vi har i flere år samarbeidet tett med Anders. Hatt ​flere spennende prosjekter sammen og drevet en ​klinikk i Trondheim og et nettbasert program. 
 
Anders er en varm, nysgjerrig og engasjert sjel. Han er ​utrolig kunnskapsrik og en fantastisk formidler. 
Han har skrevet over 1000 forskningsbaserte artikler ​om kosthold og en antiinflammatorisk livsstil. 
Han lever det han formidler, og har endret egen livsstil ​og helse med kunnskap omkring hva man selv kan ​gjøre for å optimalisere helsa si.
Anders stiller alltid spørsmål og er enormt opptatt av ​å hele tiden utvikle seg. 
 
Anders har fokus på hva du selv kan gjøre for å ​optimalisere helsa og ditt eget liv. Antiinflammatorisk ​livsstil, mage/tarm, kosthold, fasting, avgiftning, ​longevity/antiaging og endringsprosesser er blant ​annet områder Anders har spesiell kompetanse og ​erfaring med."


Margrethe og Ina, lege og nevrologisk fysioterapeut med ​videreutdanning i Funksjonellmedisin.

Få nyheter fra oss på mail

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de mest leste artiklene og annen info på mail.

Takk. Du hører fra oss.

Tjenester og partnere

JY1A4138_edited.jpg

Anders tar veiledningstimer. Men han har begrenset med timer tilgjengelig, så vær tidlig ute med å booke time.

Snip20220804_1.png

Ina og Margrethe er nevrologisk fysioterapeut og lege med utdanning i funksjonellmedisin.

Heidi har lang erfaring som helsecoach og har en master i mat-teknologi.

bottom of page